Geplaatst op Geef een reactie

Aanbiedingen doterra maart

doterra aanbieding maart

 

aanbieding doterra maart aanbiedingen doterra maart

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanbiedingen doterra maart 2019

 • Yes! Deze maand maart krijg je als aanbieding van dōTERRA gratis citroengras bij je trouwe klanten bestelling (LRP) van 125 pv
 • En!!!!! Bij  iedere bestelling van 200 pv een tube deep blue rub en een 5ml deep blue gratis! 
 • 10% korting op MitoMax

Lemongrass (citroengras / sereh) 

Tips voor het gebruik van Lemongrass

 • In een diffuser werkt het verfrissend en goed voor je workout, het vermindert vermoeidheid en maakt je hoofd helderder;
 • Verdund met kokosolie kun je citroengras gebruiken als ondersteuning bij spierpijn, verstuiking, oedeem, kramp en voor herstel van je weefsels;
 • Vermeng het met badzout, honing of een geurloze badolie en maak een (voeten)bad. Fijn bij spierpijn, stress, vermoeidheid, en krampen.
 • Voeg met de tandenstokermethode een beetje toe aan soepen ,sauzen en curry’s.

Let op: citroengras is een hete olie dus goed verdunnen! 

Klik hier voor meer details op het Nederlandse product informatie blad van dōTERRA


MitoMax,

Be gone brain fog

Dit voedingssupplement kun je gebruiken als je een oppepper nodig hebt.  Een boost voor je humeur en een positieve prikkel voor je brein om actief aanwezig te zijn. Op de dagen dat je je duf en lusteloos voelt of als je slecht geslapen hebt en wel moet presenteren.  

Wil je meer weten over het gebruik van etherische oliën bij het sporten? Lees dan deze blog.

Klik hier voor meer details op het Nederlandse product informatie blad van dōTERRA


Deep blue

Deep Blue is een samengestelde olie en crème bestaande uit wintergroen, kamfer, pepermunt, blauw boerenwormkruid, blauwe Duitse kamille, kerrieplant en osmantus.

De Deep blue samenstelling bevat onderstaande oliën:

Wintergroen – Gaultheria procumbens
 • Wintergroen bevat 99% methylsalicylaat, wat bekend staat om zijn cortisone-achtige eigenschappen. Daardoor kan het een gunstig effect hebben op een aan aantal klachten die gerelateerd zijn aan bot-, spier- en gewrichtsproblemen.
Kamfer 
 • Kamfer is ontstekingsremmend en pijnstillende olie van een boom die kan helpen bij pijn in het algemeen en spierpijn, verstuikingen, kneuzingen en bot,- spier- en gewrichtsproblemen.
Pepermunt – Mentha Piperita
 • Pepermunt kan een verzachtend en verkoelend gevoel geven bij klachten bot-, spier- en gewrichtsproblemen. Het heeft ontstekingsremmende eigenschappen bij beschadigde weefsels.
Blauwe boerenwormkruid – Blue Tansy
 • Is ontstekingsremmend en pijnstillend en kan ook helpen bij een lage bloeddruk, bot-, spier- en gewrichtsproblemen.
Duitse blauwe kamille – German Chamomile
 • Is pijnstillend, ontstekingsremmend en een antioxidant wat kan helpen bij het verlichten van verstopping en bij bot-, spier- en gewrichtsproblemen.
Kerrieplant – Helichrysum Italicum
 • De kerrieplant is een krachtige ontstekingsremmer. De olie kan helpen bij het verbeteren van de functies van de bloedsomloop en het reinigen van het bloed en ondersteunt het lichaam bij seizoensinvloeden.
Osmanthus
 • Heeft ontspannende en slijmoplossende eigenschappen.

Tips voor het gebruik van Deep Blue

 • Deep Blue kun je alleen plaatselijk gebruiken (dus niet verdampen of inslikken). Smeer of masseer de olie (verdund met kokosolie) of gebruik de crème op iedere grote spiergroep. Houd deze blend onder handbereik voor elke gewricht-, spier of zenuwpijn, beschadiging of disfunctioneren. Masseer de olie in bij zere spieren om chronische spanning van stress of psychische beschadiging door belasting te verminderen.
 • Deze olie en crème zullen je doen denken aan tijgerbalsem. Wil je helemaal puur natuur kies dan voor de olie in plaats van de crème.

Aandachtspunt…. Goed je handen wassen na het insmeren en voor het plassen anders krijg je tintelingen op heel andere plekken en dat is echt geen pretje!

Klik hier voor meer details op het Engelse product informatie blad van dōTERRA


 

Gebruik maken van de aanbieding?

Wil je gebruik maken van de 200 PV aanbieding? Bestel deze set krijg je automatisch de Deep Blue Rub en de 5ml Deep Blue erbij >>>

Of laat je door mij adviseren dan stellen we samen een mooi pakket voor je samen! Mail me : info@helio.nl

Geurige groet

Léanne

 

 

ps…. check de gratis facebook educatie groep! Hier staat nog veel meer informatie , lees de post “aanbiedingen doterra maart ”

ps2 Wil je meer weten over het gebruik van etherische oliën bij het sporten? Lees dan deze blog.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.