Chemische stoffen in alledaagse producten ?

Vanmorgen was ik, na een druk en leerzaam congres weekend, op weg naar een bijeenkomst. Op het nieuws hoorde ik dat er een website is van het ministerie van volksgezondheid met de mooie naam “wat zit erin”. Hmmmm interessant…..Ik wil wel weten wat er voor chemische stoffen in alledaagse producten zitten.

Het is jullie vast niet ontgaan, dat ik zo veel ga voor onbewerkt en puur natuur. Vandaar ook mijn voorliefde voor essentiële oliën. Maar wat zit er dan in al die andere producten die we allemaal kopen en gebruiken? Handig om te weten toch? Op de site kun je veel informatie terugvinden over allerlei stoffen en toevoegingen in bijvoorbeeld handzeep, shampoo, anti- muggenmiddel en tandpasta.  Op deze site kun je zien of producten “veilig te gebruiken zijn”.

Mijn mening : ondanks het predikaat “veilig” te gebruiken en “wetenschappelijk onderzoek toont aan dat het veilig te gebruiken is”,  gebruik toch liever een zo natuurlijk mogelijk product!. Hoe minder chemische / synthetische stoffen of minder toevoegingen, hoe beter!

En het is vaak goedkoper! Want een flesje water met 10 druppels lavendel kost je in totaal 90 cent. Een chemische luchtverfrisser is al snel duurder. En zo kan ik nog wel 20 gave recepten geven 😉 Ik geef hier regelmatig workshops over. Daarvoor heb ik leuke PDF’s gemaakt met allerlei makkelijke en handige recepten. 

Wil je ook op een natuurlijke manier aan de slag? De basiskit van dōTERRA geeft je een goede start! Niet alleen voor je gezondheid en humeur, maar ook een goede basis als je zelf je eigen beauty producten wilt maken (zeep, deodorant, gezichtsreiniger, lipbalsem etc) of als je op een natuurlijke manier wilt schoonmaken. 

Wil je vandaag starten met een natuurlijker leven zonder chemicaliën ?

  • Ga naar www.helio.nl/15ml .
  • Je krijgt alle extra’s die erbij staan
  • Waaronder vier online workshops ter waarde van 60 euro.
  • Ik stuur je ook gelijk de twee PDF’s met recepten om direct zelf aan de slag te gaan met Beauty en Huis/ Tuin en Keuken recepten. 

Extra super gaaf cadeau

!!! Alleen deze maand tot 30 mei!!  Een super gave set met wijsheidskaarten bij de 15ml set t.w.v. 19 euro. De 44 kaarten beschrijven de emotionele werking van de oliën, en er staan affirmaties op en vragen om aan jezelf te stellen en jezelf te ontwikkelen.

Interessante video! Must see!!!

Chemische stoffen in alledaagse producten…. die wil je toch niet gebruiken! Ga aan de slag met natuurlijke alternatieven.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.