Geplaatst op Geef een reactie

Tip 2: Detox Limonade

Tip 2: Detox limonade 

 

Ontgift je lichaam. En hoe gaat dit beter dan… met citroen?! Citroen lijkt wat dat betreft wel een wondermiddel te zijn. Vitamine C en flavonoïden helpen het lichaam te ontgiften omdat zij nier- en galstenen oplossen. Daarnaast ondersteunen ze de darmen, lever, nieren en galblaas. Ook de darmen worden gereinigd en de spijsvertering wordt gestimuleerd. Voor onze bloeddruk en bloedvaten is citroen tevens een wondermiddel te noemen vanwege de grote hoeveelheid kalium die zij bevat. Citroen stimuleert de aanmaak van witte bloedlichaampjes zodat ons immuunsysteem gesterkt wordt en griep en verkoudheid tegen kan gaan. En wat dacht je van je adem? Ook je mondholte wordt flink gereinigd waardoor bacteriën geen kans hebben. Je huid blijft gezond en veroudert minder snel en door de zuren blijft je lichaam in balans. Ik denk dat je nu wel overtuigd bent toch?

 

[feature_box_creator style=”1″ width=”” top_margin=”” bottom_margin=”” top_padding=”” right_padding=”” bottom_padding=”” left_padding=”” alignment=”center” bg_color=”#a3d5d0″ bg_color_end=”#49807a” border_color=”” border_weight=”” border_radius=”” border_style=”” font_font=”Trebuchet MS” font_style=”italic” font_color=”#ffffff”]

‘Wondermiddel voor een schoon lijf [/feature_box_creator]

Benodigdheden:
1 Glas
(2 IJsklontjes)
Water
1 Schijfje citroen
3 druppels Citroen olie

Bereidingswijze:
Druppel de citroennolie in het glas, voeg voor de koude variant ijsklontjes toe. Vul het glas verder met water en roer even. Maak het geheel af met een schijfje citroen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.