Geplaatst op Geef een reactie

dōTERRA aanbiedingen april 2019

dōTERRA aanbiedingen april 2019

Lees in deze blog de  dōTERRA aanbiedingen april 2019

  • nieuw in het assortiment >On Guard Hand Purifying Mist
  • 10% korting op tri ease
  • bij een terugkerende bestelling van 125pv een 10 ml touch roller air gratis (tot 15-4)
  • bij iedere bestelling van 200pv een tube deep blue en 5 ml deep blue olie gratis (max 4 per account, tot 15-4)

Tri Ease

De lente breekt aan, en dat betekent voor een deel van ons… snotteren, jeuk en rode ogen. Je weet wel…omdat er ineens van alles in de lucht zweeft waar je op reageert. Letterlijk lentekriebels dus.

Er wordt veel onderzoek gedaan naar de werking van essentiële oliën. Veel ervan kun je terugvinden op PUBMED. Natuurlijk zijn er ook artikelen en berichten op internet te vinden. Een van artikelen die mij aansprak was het bericht van Medical News Today. Kort de uitleg over de oliën die in Tri Ease zitten :


  • PEPERMUNT Een onderzoek uit 2010, hoewel op dieren, toonde aan dat pepermuntolie een ontspannend effect heeft op de gladde spieren.  Dit helpt om de prikkels die hoest veroorzaken te verminderen. Volgens ander onderzoek kan de olie ook helpen bij de behandeling van angst en mentale vermoeidheid. Dit zijn symptomen die vaak worden ervaren door mensen met een allergie.
  • CITROEN In een onderzoek werd vastgesteld dat een neusspray op basis van citroen hielp bij de behandeling van seizoensgebonden allergische rhinitis. Citroenolie kan ook bacteriële activiteit remmen*
  • LAVENDEL werkt op natuurlijke wijze ontstekingsremmend, remt angst en moedigt een diepe slaap aan. Dit zijn effecten die mensen met allergieën ten goede kunnen komen. Lavendel is een bijzonder goede optie voor huidallergieën, omdat het zacht is voor de huid en irritatie kalmeert. Onderzoek geef aan dat het de genezing versnelt.

Meer info ook in deze eerder blog : https://helio.nl/lentekriebels/


Air

💨 Air helpt om de ademhaling te vergemakkelijken

💨 Air reinigt en verzacht 

💨 De aangename geur is kalmerend voor de zintuigen; perfect om ’s nachts te verstuiven en een goede nachtrust te bevorderen

(air wordt ook wel easy air en breathe genoemd)

Lees meer >>> https://helio.nl/product/air/


Deep Blue

Ondersteunt spieren,  gewrichten pezen & botten …!!! Ook zeer aan te raden voor sporters (voor het sporten en erna om blessures te voorkomen en pijn te verlichten)

Wintergroen – Gaultheria procumbens

Wintergroen bevat 99% methylsalicylaat, wat bekend staat om zijn cortisone-achtige eigenschappen. Daardoor kan het een gunstig effect hebben op een aan aantal klachten die gerelateerd zijn aan bot-, spier- en gewrichtsproblemen.

Kamfer 

Kamfer is ontstekingsremmend en pijnstillende olie van een boom die kan helpen bij pijn in het algemeen en spierpijn, verstuikingen, kneuzingen en bot,- spier- en gewrichtsproblemen.

Pepermunt – Mentha Piperita

Pepermunt kan een verzachtend en verkoelend gevoel geven bij klachten bot-, spier- en gewrichtsproblemen. Het heeft ontstekingsremmende eigenschappen bij beschadigde weefsels.

Blauwe boerenwormkruid – Blue Tansy

Is ontstekingsremmend en pijnstillend en kan ook helpen bij een lage bloeddruk, bot-, spier- en gewrichtsproblemen.

Duitse blauwe kamille – German Chamomile

Is pijnstillend, ontstekingsremmend en een antioxidant wat kan helpen bij het verlichten van verstopping en bij bot-, spier- en gewrichtsproblemen.

Helichrysum Italicum

Krachtige ontstekingsremmer. De olie kan helpen bij het verbeteren van de functies van de bloedsomloop en het reinigen van het bloed en ondersteunt het lichaam bij seizoensinvloeden.

Osmanthus

Heeft ontspannende en slijmoplossende eigenschappen

Hoe te gebruiken

  • Deep Blue kun je alleen plaatselijk gebruiken (dus niet verdampen of inslikken). Smeer of masseer de olie (verdund met kokosolie) of gebruik de crème op iedere grote spiergroep. Houd deze blend onder handbereik voor elke gewricht-, spier of zenuwpijn, beschadiging of disfunctioneren. Masseer de olie in bij zere spieren om chronische spanning van stress of psychische beschadiging door belasting te verminderen.
  • Deze olie en crème zullen je doen denken aan tijgerbalsem. Wil je helemaal puur natuur kies dan voor de olie in plaats van de crème.

Let op…. Goed je handen wassen na het insmeren en voor het plassen anders krijg je tintelingen op heel andere plekken en dat is echt geen pretje!

De olie van overgave aan pijn

Leert je om je pijn te accepteren en de tolereren.  Onthult de mogelijkheid om pijn te zien als een leerweg en niet als iets wreeds of slechts.

“ Ik accepteer de pijn in mijn leven en accepteer de lessen die het me brengt. Ik voel me sterk en kan de emotionele uitdagingen aan om transformatie en heling te ervaren.Ik blijf kalm en helder” 


NIEUW : dōTERRA On Guard ™ Hand Purifying Mist

Makkelijk te gebruiken in een handige spray fles. De ingrediënten wilde sinaasappel, kruidnagel, kaneel, eucalyptus en rozemarijn staan bekend om hun zuiverende eigenschappen voor de huid en hebben een opwekkend, opbeurend aroma.

Veel plezier met het bestellen: dōTERRA aanbiedingen april 2019

aanbiedingen april

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.