Hieronder vind je een aantal onmisbare essentiële olie boeken. Ik verwijs regelmatig naar deze boeken in mijn workshops en webinars. Ze staan ook op mijn bureau, zodat ik ze direct kan pakken als naslagwerk!

Dit Engelse boek, van Amanda Porter, geeft je uitleg over de effecten van essentiële oliën op je emoties. De oliën worden in alfabetische volgorde toegelicht. Eerst bespreekt ze de pure oliën, en daarna de blends. Gebruik dit boek om te zoeken op de emotie of het gevoel dat je ervaart.  Ga vervolgens met haar tips aan de slag.

Wil je meer weten over het gebruik van essentiële oliën en emoties?  En wil je uitleg hoe je dit boek kunt gebruiken? Doe dan mee met mijn online workshop, over emoties en essentiële oliën. Klik hier om je aan te melden.

Wil je het boek bestellen? Dat kan bij deze Nederlandse webshop. Klik hier >>> 


boek essentiële olie

Dit Nederlandse boek, van Thorsten Weiss, geeft je uitleg over de effecten van essentiële oliën op je emoties. De oliën worden in alfabetische volgorde toegelicht. Thorsten heeft veel pure oliën besproken in dit boek. Je kunt goed zoeken op thema’s en affirmaties, zodat je aan de slag kunt met de olie of oliën die voor jou van toepassing zijn.

Wil je meer weten over het gebruik van essentiële oliën en emoties? En wil je uitleg hoe je dit boek kunt gebruiken? Doe dan mee met mijn online workshop, over emoties en essentiële oliën . Klik hier >>>

Wil je het boek bestellen dan kan dat bij deze Nederlandse webshop, klik hier om te bestellen.


boek essentiële oliën

Dit is de laatste (softcover) uitgave van Modern Essentials. Dit boek mag niet ontbreken in je huis, als essentiële oliën gebruikt! Je vindt er per olie, maar ook per symptoom of uitdaging, aanbevelingen en oplossingen. Het boek bevat eveneens handige recepten om zelf producten te maken, van badzout tot lippenbalsems. Ook is het een goed naslag werk om je basis kennis over essentiële oliën en het gebruik ervan op te frissen.

Wil je meer weten over het gebruik van essentiële oliën en hoe je dit boek kunt gebruiken? Doe dan mee met mijn online workshop, over 10 basis oliën. Klik hier >>>

Wil je het boek bestellen dan kan dat bij deze Nederlandse webshop, klik hier >>>


 

Essentiële oliën boek

De laatste tip in deze blog over onmisbare essentiële olie boeken : Grow van Tanja Daniels

Tanja heeft in haar boek Grow op een mooie en integere manier beschreven, hoe jij oliën zakelijk kunt gebruiken en inzetten. Dit boek is de inspiratie voor het opbouwen van je praktijk met oliën. Die oliën gebruik je om je klanten tijdens, maar ook tussen de behandelingen, te ondersteunen.

Wil  je graag een inkomen opbouwen door het delen van oliën en het ondersteunen van anderen? Reik je graag anderen oliën aan voor hun gezondheid en humeur ?  Dan is dit is het boek dat je wilt hebben! Leer zonder alle Amerikaanse marketing trics, hoe je op een mooie manier kunt groeien en je bedrijf kunt opbouwen met essentiële oliën.

Wil je meer weten over het zakelijk inzetten van essentiële oliën? En herken je jezelf in bovenstaande aanpak? Maak een afspraak met mijn voor business consult, of laat me weten dat je interesse hebt in een workshop over het zakelijk gebruik. Mail me via info@helio.nl

Wil je het boek bestellen dan kan dat bij deze Nederlandse webshop, klik hier om te bestellen.


Heb jij tips over onmisbare essentiële olie boeken ? Deel ze hieronder in de comments .

Geurende groet,

Leanne

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.