Feest

[countdown-center]

 

Gezellige feestdagen en een heel goed 2019!

🎄🎄🎄

🎄

Bedankt voor alle mooie reacties, bestellingen en momenten !! Jullie zijn allemaal bijzonder voor mij . Iedere dag weer een lach op mijn gezicht als er een berichtje, appje of telefoontje binnenkomt. Gaaf, als er nieuwe aanbiedingen of producten zijn van dōTERRA, die ons leven weer een stukje leuker of gezonder maken. Super, als er weer een nieuwe invalshoek is of als we een nieuwe ervaring met elkaar delen. Ik hoop in 2019 nog véél meer met jullie te delen! Als een olievlek de wereld een stukje mooier en gezonder maken.

Mooie mensen met elkaar verbinden, om samen de dingen te doen waar we van groeien, en waar we blij worden!

🎄

Ik hoop dat jullie Helio blijven volgen … zowel in de digitale wereld als natuurlijk nog veel liever … in levende lijve. 2019 wordt in ieder geval het jaar dat ik naar Amerika ga,   naar het congres van dōTERRA in Salt Lake City. Met 40.000 andere enthousiastelingen.

🎄

Ook dank aan onze vrienden en familie. In dit spannende eerste jaar zonder baan en als full-time ondernemer, ben ik super dankbaar voor jullie luisterend oor en jullie goede tips! Ieder vanuit zijn eigen expertise en met zijn eigen invalshoek.  Wow, wat ben ik blij met jullie in mijn omgeving.  Speciale dank aan Bas, al jaren lang mijn goede vriend .. nu ook mijn internet spindokter.

🎄

Ik had geen netwerk in Leiden. Ik kende weinig mensen en zeker geen ondernemers. De dames van Bites & Business, alle ondernemers van BNI en area071, maar vooral mijn wekelijkse ontbijt-gezellen van Conn-x-e:  bedankt voor de hulp , opdrachten, mooie samenwerking, alle tips en adviezen maar vooral ook voor de gezelligheid en inspiratie!

 

Bedankt ook allemaal namens mijn dagelijkse support crew 😉

Peter ( laser en 3d held van Helio &  mijn partner in life)
Xander (label, post en boekjes assistent, creative design en mijn zoon)
Lamy ( redster in nood voor alle tekst oplossingen, mother to the rescue)

 

 

 

 

 

 

 

 

Tot ziens, horens, apps of mails in 2019

Léanne Lovink- Eeken