Hoe overleef jij de leerjungle? De scholen in een groot deel van Nederland zijn weer begonnen. Voor veel vaders, moeders, kids en pubers een spannende tijd.

Met bibberende knieën je nieuwe klas in, of je kind voor het eerst achterlaten in de kleuterklas. Naar groep 3 en echt leren lezen of  is dit je eindexamen jaar? Misschien is het geen spannend jaar maar is je aandacht erbij houden en je concentreren in de les lastig omdat de buurvrouw of buurman naast je véééél leuker is dan de meester of juf.  Of ben je gewoon afgeleid omdat de vogels buiten fluiten. En na al die weken lekker laat naar bed, uitslapen en veel op je smartphone is zó vroeg opstaan echt stom. En als vader of moeder loop je er fijn achter aan te rennen met vragen en opdrachten… waarna je om half negen met een kop koffie op de bank neerploft… toch?

Ik heb een paar tips voor je om te overleven in de leerjungle. En omdat het sneller gaat om het te filmen dan te typen en overigens ook veel leuker is… hierbij een korte video.

Veel plezier en als je vragen hebt … laat gerust een reactie achter!

 

 

 


  4 replies to "Hoe overleef jij de leerjungle?"

  • Irma

   Tygo heeft een fine-tune voor de oliën en mag van mij zelf kiezen wat hij wil gebruiken, wat opvalt is dat de Lavendel, Lemon en de Peppermint wel zijn favoriet zijn. Leuk om te zien dat deze dus ook terug komen in je vlog.
   Groetjes Irma.

   • Leanne

    Wat heerlijk! Kinderen weten het vaak zelf het beste en Tygo is bijzonder . Mooi zo’n fijngevoelige neus voor gezonde geuren.

  • Suzanne

   Mijn brugklasser neemt standaard een flesje citroenolie en een lege (metalen) fles mee naar school. Daar vult hij de fles met water en een paar druppels citroenolie zodat hij lekker kan drinken. Hij vind het vooral erg lekker en wij nemen de betere concentratie natuurlijk graag voor lief! Misschien een handig idee voor andere scholieren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.