Geplaatst op Geef een reactie

Ik heb al een account

Als je al via mij een account hebt bij dōTERRA,  dan heb je alle informatie om gratis mee te doen aan de betaalde online workshops. En heb je vragen, dan kun je me altijd benaderen, telefonisch of via de mail. En dat gaat natuurlijk verder dan alleen informatie over olie.

Als manager in de gezondheidszorg heb ik mijn medewerkers altijd gestimuleerd om te groeien, en ze handvaten gegeven. Om te groeien, om fijner in hun vel te zitten, succesvol te zijn… afhankelijk van de vraag. Dit kon ik niet altijd alleen. Gelukkig heb ik in de afgelopen jaren een mooi netwerk opgebouwd van leuke, fijne, goede mensen. En als ik zelf het antwoord niet wist of dacht, je onvoldoende te helpen,  dan bracht ik je in contact met iemand die dat wel kan. En dat doe ik nog steeds!

Ook als ondernemer heb ik inmiddels de nodige ervaring. Mijn bedrijfskundige achtergrond en opleidingen helpen, maar wat nog meer helpt:  is het gewoon echt zelf doen. Ondernemen is toch echt iets anders dan werknemer zijn of leidinggevende. De afgelopen jaren heb ik eerst met het bedrijf van mijn man, en daarna bij het opzetten van HELIO veel ervaring opgedaan. Ik heb me aangesloten bij een ondernemers netwerk. Daarnaast heb ik heel veel geleerd over (online) marketing en zichtbaarheid. En… deze kennis deel ik natuurlijk met de ondernemers die ik begeleid binnen dōTERRA.  En heb je een account via mij, mag je me ook hierover vragen stellen!

Voor nu deel ik graag ook met jou andere kennis, klik hieronder als je interesse hebt.

Heel veel succes en ik hoop je snel te ontmoeten in een van mijn workshops

Geurige groet

Léanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.