Als het aan dōTERRA ligt niet. Graag geef ik jullie deze week wat achtergrond informatie over hun aanpak.
De 100 essentiële oliën van dōTERRA komen uit meer dan 40 verschillende landen over de hele wereld. Dit zijn veelal landen waar de levensstandaard anders is dan in Nederland en helaas ook landen waar vaak iets aan de hand is, bijvoorbeeld door een onstabiele situatie of natuurrampen. De boeren en hun families hebben een betrouwbare partner nodig waar ze mee samenwerken!

dōTERRA is die partner en hecht grote waarde aan de deskundigheid en kennis van lokale boeren, die planten al generaties lang verzorgen en er zeer veel kennis van hebben. dōTERRA maakt gebruik van hun kennis en ondersteunt op deze manier duizenden banen over de hele wereld.

De eerlijke afspraken die dōTERRA maakt met de boeren zorgen ervoor dat er exclusieve oliën en mixen van meerdere oliën worden geproduceerd, waardoor de puurheid en kracht van iedere plant wordt behouden. Vierentachtig procent van de oliën is exclusief en wordt alleen geproduceerd voor en geleverd aan dōTERRA. 

8 uitgangspunten

1. Banen creëren
2. Eerlijke en tijdige betalingen
3. Gezonde productie capaciteit
4. Lange termijn partnerschappen
5. Eerlijke arbeidsomstandigheden
6. Coöperaties bevorderen
7. Milieubewuste productie / duurzaamheid
8. Verbetering van de levenstandaard.
Meer informatie is te vinden op https://sourcetoyou.com

Om de constante kwaliteit van de oliën te waarborgen heeft dōTERRA meer dan 30 wetenschappers in dienst en meer dan 200m2 aan laboratoriumruimte.  Het geavanceerde lab gebruikt de modernste testprocedures om de zuiverheid en kracht van de essentiële oliën te waarborgen. Nadat de aromatische bestanddelen zijn gedestilleerd uit het plantaardig materiaal, wordt elke batch nauwgezet getest om zeker te zijn dat hij voldoet aan de CPTG Certified Pure Therapeutic Grade® standaarden. dōTERRA heeft deze strenge criteria ontwikkeld om ervoor te zorgen dat haar oliën geen vulmiddelen, synthetische ingrediënten of schadelijke vervuilingen bevatten. Op de website: https://sourcetoyou.com kun je het kwaliteitsrapport lezen van jouw flesje olie door te zoeken op het nummer dat op het etiket staat.  

Er zijn ook duizenden onafhankelijke onderzoeken en studies gedaan naar de voordelen van essentiële oliën voor onze gezondheid. De website waar al deze onderzoeken verzameld zijn is: www.aromaticscience.com


Ik hoop je geïnspireerd te hebben om (nog meer) met de essentiële oliën van dōTERRA aan de slag te gaan om jouw gezondheid een boost te geven.

Meer informatie over de oliën kun je ook vinden
 mijn Facebookpagina

  2 replies to "Is de olie voorraad uitgeput in 2020?"

  • Wendy

   Wat een mooi initiatief!
   Meer kansen en ook nog eens van die heerlijke oliën om van te genieten!

  • Bastiaan de Koning

   Dat geeft een goed beeld van waar doterra voor staat. Dat is dus echt iets anders dan die flesjes van de Kruidvat met doodshoofden die ik hier ik de kast heb staan!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.