Kom in mijn team!

  • Zoek je naar een mogelijkheid om je eigen inkomsten te regelen?
  • Heb je affiniteit met 100% pure natuurlijke producten?
  • Wil je weten wat essentiële oliën voor jouw fysieke en mentale gezondheid kunnen betekenen?

Dan nodig ik je hierbij van harte uit om je aan te sluiten bij mijn team!

dōTERRA

dōTERRA is het grootste bedrijf voor essentiële oliën ter wereld. Daarnaast groeit de Europese markt voor essentiële oliën en natuurlijke beauty producten enorm en is het dus nu het goede moment om in te stappen.  In 2016 betekende dit voor dōTERRA een groei van meer dan 76%. Hiervan bestaat 80% uit nieuwe klanten en daarvan blijft 68% een trouwe klant in de daarop volgende jaren. Dit is veel meer dan bij een gemiddeld MLM bedrijf (ca. 10%). De hogere management posities zijn nauwelijks bezet. De reden van deze groei is dat mensen tegenwoordig steeds meer op zoek gaan naar natuurlijke oplossingen. dōTERRA speelt hierop in door research op topniveau te verrichten.  De organisatie beschikt over een advisoryboard van onafhankelijke wetenschappers. Een onderzoek laat zien, dat de ontwikkeling van de gehele markt voor essentiële oliën tot 2024 een omzet van bijna 14 miljard euro zal bereiken. We staan dus nog maar aan het begin (6 miljard in 2015).

Helio

Het team van Helio is ontstaan in 2015 en kenmerkt zich door haar betrokkenheid en enthousiasme. We helpen particulieren en bedrijven bij het vinden van een fysieke en mentale balans voor zichzelf, werknemers en klanten met behulp van de 100% natuurlijke essentiële oliën.  Het team van Helio op zoek naar nieuwe teamleden die zich willen aansluiten om de steeds groter wordende markt te bedienen. Je krijgt in ons team alles wat belangrijk is: een goede basisopleiding en vakkennis, een bijzonder team met een hoge teamspirit én een mentor- en coaching traject voor jouw persoonlijke groei. Natuurlijk ontvang je ook de bijzondere producten met professioneel marketingmateriaal en een goede selectie uit de beschikbare vakliteratuur.  Zelf ben ik jarenlang manager binnen de gezondheidszorg geweest en de afgelopen jaren heb ik daar en bij mezelf/ mijn team en klanten de prachtige resultaten mogen ervaren die deze helende oliën kunnen bewerkstelligen. Ik help je dan ook graag door mijn kennis en ervaring met jou te delen.

  • Heb je groot netwerk van vrienden, familie of  zakelijke contacten met een gezondheids gerelateerde onderneming (kappers, beautysalon, massage therapeut)?
  • Ben je enthousiast geworden en wil je weten wat de mogelijkheden zijn?

Vul dan hieronder jouw gegevens in.

Ik neem dan kort daarna contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Graag tot ziens, Léanne Lovink