Een nieuw levensjaar en 500 likes op de Facebook pagina. Ik had dit niet verwacht toen ik een jaar geleden besloot mijn baan op te zeggen en de gok te wagen. Bedankt iedereen voor de steun en leuke reacties.

Een nieuwe week en deze week een korte video oproep, want wie jarig is trakteert. Omdat ik geen taart etende collega’s heb, wil ik graag jullie trakteren.

Daarom een vraag: ” Wat is jouw favoriete olie en waarom?:  Laat het een reactie hieronder achter of geef een comment op de post op Facebook. Volgende week kies ik iemand uit die de mooiste leukste of meest bijzondere reden heeft en die olie stuur ik op.

Voor alle anderen heb ik alvast een leuke download met mixen om in je diffuser uit te proberen en drie recepten.  Je kunt de PDF  hier downloaden.


  13 replies to "Wie jarig is trakteert"

  • Ingrid

   Als eerste gefeliciteerd met je 1ste levensjaar op fb en met je 500 volgers.🎈

   Zelf ben ik verslaafd aan lavendelolie.
   Deze mooie olie ondersteund mij met slapen en in combinatie met serenity is het helemaal “de bom” voor mij.
   Kreeg steeds meer moeite met lekker slapen, na het plotseling overlijden van mijn vader in oktober 2014.
   Werd rusteloos en lag nachten te piekeren.
   Nu kreeg ik een tijdje terug, een proefje van lavendel en had een rollertje serenity ontvangen van een kennisje van me, en wonderbaarlijk spul zeg. Ik slaap sinds eind 2017 weer heerlijk en ben niet meer zo rusteloos s’nachts. Had ik veel eerder moeten weten.
   Heb na (lang) wikken en wegen besloten dat ik geen i-pad, muziekbox of het geijkte ritualspakket voor mijn verjaardag in juni wilde hebben. Ik ging voor de oliën van doTerra.
   En wat ben ik helemaal happy met die beslissing.
   Mocht leuke pakketjes uitzoeken en kon niet wachten totdat de pakketdienst langs kwam. Gelukkig kwam die ruim voor mijn verjaardag 😉
   Heb nog 2 flesjes van een ander merk, kreeg ik bij de diffuser die ik voor kerst vroeg, maar ik gebruik ze niet meer.
   Voor mij niets anders meer.
   Maar goed lavendel dus, (en mijn flesje is bijna leeg, zou dus heel mooi uitkomen voor mij😁😁)
   Kan niet meer zonder!

   • Leanne

    Verlies van een van je ouders is super heftig en nog meer als het onverwacht is. Wat fijn de lavendel en serenity je steunen. Lavendel staat bij mij ook standaard naast mijn bed.

    • Ingrid

     Dank je, was ook een heftig trauma waar we mee te maken hadden. Mijn vader is letterlijk van zijn fiets gereden, is door de lucht gevlogen, ontzettend beroerd op de straat geland. Op de straat heeft hij een hersenbloeding gekregen en gleed in een coma. 5 uur later werd hij van de beademing afgehaald omdat hij er niet meer uit zou komen en mocht dat eventueel toch wel gebeuren dan was hij een kasplantje geworden en dat zou hij never nooit niet gewild hebben.
     Dit is iets wat ik niemand maar dan ook echt niemand toewens. Het idee dat jij degene ben die nog een geliefde kan aanraken, omhelzen, een knuf geven, zeggen dat je van diegene houd, en je krijg geen respons terug. Verschrikkelijk om te doorstaan.
     Ik wilde niet aan de tranquillizers en andere meuk. Met praten en veel hulp ben ik een heel eind gekomen maar de oliën waren toen eigenlijk al enorm welkom geweest, maar dat is altijd achteraf gepraat. Ik ben allang blij dat ik er nu op gewezen ben en dat ik in de gelegenheid ben om ze te kunnen gebruiken.
     💖

     • Leanne

      Bizar hoe het leven ineens kan lopen en veranderen. Des te meer reden om van iedere dag een mooie te maken en met vrienden familie en kennissen mooie momenten te creëeren.

      Ik heb een soort gelijke situatie meegemaakt met mijn man in december 2016 die gelukkig goed afgelopen is.

      Er is in oktober een mooie lezing over olie en emoties in Amsterdam waar ik heen ga. (Wel in het engels)

      https://www.londonhb.co.uk/collections/events

  • Lis

   Ik hou van meerdere oliën, maar sinaasappel is mijn favoriet om meerdere redenen. De belangrijkste is dat het meer helpt bij mijn depressie. Het maakt me sterker om dat aan te kunnen. De geur maakt me blij en dankbaar voor alles wat ik heb, en laat mijn creativiteit groeien. Ik heb in Griekenland gewoond en had sinaasappel bomen in mijn tuin en werd zo gelukkig van de geur van de bloesem en het eten van de vruchten zó van de boom geplukt: wat een rijkdom!

   • Leanne

    Prachtig! De olie van overvloed. Het maakt mij ook echt blij. Bedankt voor je reactie

  • Ingrid

   Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en de eerste 500 likes!👍🌹🎁🎉🍾
   Ik ben niet zo echt vertrouwd met essentiële oliën. De lavendel ken ik wegens zijn rustgevende eigenschappen en eucalyptus voor zijn positieve effecten op de luchtwegen.
   Mij is onlangs ter hore gekomen dat de essentiële olie frankinscence zo’n krachtige olie is en wil die dan ook graag leren kennen.

   Nogmaals een dikke proficiat!

   • Leanne

    Drie mooie oliën Ingrid. Wierook moest ik erg aan wennen in het begin maar die is erg naar me toegegroeid, of ik naar de wierook. Zeer krachtig als ondersteuning van je immuunsysteem en celvernieuwing.

  • Jolita Langedijk

   Ook van mij van harte gefeliciteerd! 🎈🎉

   Een paar jaar geleden heb ik ook mijn baan opgezegd en kon ik mij fulltime bezighouden met mijn eigen bedrijf, ik ben uitvaartbegeleider. Ik houd de olietjes niet alleen voor mijzelf, ik heb altijd mijn diffuser en oliën mee naar de familie die ik op dat moment bij sta. Over het algemeen wordt er gekozen voor lavendel. Ik weet er nog te weinig van om zelf met iets te komen, vandaar dat ik jou (een beetje) volg 😊
   Ikzelf ben sinds kort verslaafd aan Valor. Wat een heerlijke olie is dit!
   Ik ben benieuwd naar vanavond, tot straks!!

   • Leanne

    Jolita, wat leuk dat je erbij bent vanavond. In de uitvaartbranche kan ik me voorstellen dat het heerlijk is om de diffuser te gebruiken. Ook een druppel wierook bij de lavendel is heel fijn. In de ouderenzorg kiest familie vaak voor deze olie in het laatste stadium. Heel veel succes met je bedrijf en tot vanavond.

  • Frea

   Ik heb nog geen favoriete olie want ik ben pas begonnen met Doterra. De olie die in het pakketje zaten zijn heerlijk. Ook heb ik aan mijn neef de pepermint in een roller gegeven om s morgens makkelijker op te staan. Hij vertelde dat het hem hielp. Super toch!Ik kom geregeld geranium olie tegen om te mengen. Dat lijkt me wel erg interessant om ook te gaan gebruiken. Liefs Frea

   • Leanne

    Wat leuk dat je gelijk al anderen bent gaan helpen ! Geranium is een super olie voor huid en haar en ruikt ook nog eens heerlijk!

  • Leanne

   Jolita, ik geef jou graag een flesje sinaasappel olie om jou in je werk te steunen. Wat een prachtig beroep wat ik echt niet zou kunnen, Sinaasappel is geeft energie, is opwekkend en zorgt voor rust in het hoofd terwijl je lijf actie blijft. Stuur je mij je adres?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.