doterra zakelijk

ZAKELIJKE MOGELIJKHEDEN

Ik ben expert in het begeleiden van ondernemers die hun bedrijf willen bouwen met etherische olie. Ik onderscheid me door persoonlijke begeleiding , de begeleiding die bij jou past en voor jou werkt.

Help jouw klanten met hun gezondheid en humeur en zorg voor extra (inkomsten ) waarmee jij jouw toekomst droom waar kunt maken.

Een van de ondernemers met wie ik samenwerk is Erinn Leeuw. Er maakt karakterprofielen op basis van je geboortedatum, profielen die gebaseerd zijn op een oude beproefde oosterse methodiek. Je krijgt van haar op basis van je profiel je persoonlijke etherische olie mix van haar ontvangt. We begeleiden je daarna verder om de oliën in te zetten voor je gezondheid en humeur.

Ik zoek ondernemende mensen die graag een helpende hand uitsteken. Geef jij graag advies aan anderen over gezondheid & emoties? Ben je of ken je iemand die houdt van inspirerende gesprekken en netwerken?

Stuur me een berichtje op. 06-55377164!

Of laat vul je naam en email op het formulier hieronder in dan neem ik contact met je op.

 

Graag tot ziens, Léanne Lovink

[recent_posts style=”10″ rows=”two” title = “Handige artikelen voor jou” text_excerpt=”Y” mode=”selectable_posts” posts_num=”” selectable_posts=”2472, 2175″ text_color=”undefined” hide_author=”” ][/recent_posts]